(به بهانه حماسه ۹ دی روز تجدید بیعتِ امت با امامت )
نظر آیت الله بهلول پیرامون رهبری
من در طول مدت عمرم ، امرا و صاحب منصبان زیادی را دیده ام .
اما کسی را به لحاظ بی رغبتی به مقام و منصب دنیایی همپای(آقا ، امام خامنه ای) ندیده ام .
انسان وقتی زندگی روزمره ی او را می بیند ،
حس می کند که ذره ای میل به دنیا طلبی در او وجود ندارد .
نظر حاج آقای دولابی (عارف واصل )پیرامون رهبری
امام خمینی مظهر مهابت بود و رهبری(آیت الله خامنه ای) مظهر محبت.” خداوند متعال به امام نعمت ها را یکجا داد و امام هم این نعمت ها را برای استقرار نظام جمهوری اسلامی مصرف کردند. ولی نعمت ها به حضرت آقا را خدا تدریجی به ایشان می دهد و در هر مرحله ای متناسب با شرایط، خدا نعمت هایی را به ایشان می دهد یعنی شرایط آن نعمت ها را خود آقا فراهم می کنند.
نظر آیت الله علامه حسن زاده آملی، پیرامون رهبری
گوشتان به دهان رهبر باشد. چون ایشان گوششان به دهان حجتبنالحسن(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است.
این جملات وقتی بیشتر معنا پیدا میکند که بدانیم صاحب تفسیر المیزان، علامه طباطبایی درباره علامه حسنزاده فرمودهاند: حسنزاده را کسی نشناخت جز امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف).راهی که حسن زاده در پیش دارد ، توتیای چشم طباطبایی.
علامه حسن زاده آملی جلوی حضرت آقا دو زانو نشسته و ایشان را مولا خطاب میکنند. حضرت آقا ناراحت شده و میفرمایند: این کار را نکنید.
علامه حسنزاده میفرمایند: اگر یک مکروه از شما سراغ داشتم این کار را نمی کردم.
نظر سید شهیدان اهل قلم ، شهید آوینی؛ پیرامون رهبری
شهید سید مرتضی آوینی در سال ۱۳۷۱ نامه ای را خطاب به مقام معظم رهبری نامه ای را نوشته و ارسال نمودند که حاوی مطالب مهمی پیرامون برخی مشکلات فرهنگی کشور بود. متن کامل این نامه تا امروز منتشر نشده است اما آن چه خواهید خواند مقدمه نامه مذکور است:
خدمات رهبر معظم انقلاب اسلامی، نائب امام عصر (ع) حضرت آیت الله خامنه ای ایدکم الله تعالی بتاییداته الخاصه.
سلام علیکم و رحمه الله و برکاته. امتثال امر فرصتی برای عرض ارادت در این مرقومه باقی نمی گذارد لذا حقیر مستقیما با استمداد از فضل بی منتهای رب العالمین وارد در اصل مطلب می شوم بعد از عرض این مختصر که:
ما با حضرتعالی به عنوان وصی امام امت (ره) و نایب امام زمان (عج) تجدید بیعت کرده ایم و تا بذل جان در راه اجرای فرامین شما ایستاده ایم، همانگونه که پیش از این درباره امام امت (ره) بوده ایم و بسیارند هنوز جوانانی که عشق به اسلام و شور رضوان حق آنان را در میدان انقلاب نگاه داشته باشد، با همان شوری که پیش از این داشته اند. خدا شاهد است که این سخن از سر کمال صدق و از عمق قلوب همان جوانانی سرچشمه گرفته است که در تمام این هشت سال بار جنگ بر شانه های ستبر خویش کشیدند. ما به جهاد فی سبیل الله عشق می ورزیم. و این امری است فراتر از یک انجام وظیفه خشک و بی روح. این سخن یک فرد نیست، دست جماعتی عظیم است که به سوی حضرت شما دراز شده تا عاشقانه بیعت کند، بسیارند کسانی که می دانند شمشیر زدن در رکاب شما برای پیروزی حق از همان ارجی در پیشگاه خدا برخوردار است که شمشیر زدن در رکاب حضرت حجت (س) و نه تنها آماده که مشتاق بذل جان هستند. سر ما و فرمان شما.
کمترین مطیع شما سید مرتضی آوینی
جهت دانلود این مطلب به صورت منظم جهت نصب در تابلوی اعلانات اینجا را کلیک نمایید